Posted: Tue Mar 09, 2010 6:40 Post subject: Poček,trening,6.3.
Po dolgem času en zanimiv in predvsem koristen trening!
Recimo:jaz sem spoznal,da lahko zadanem marsikaj če dobro namerim-he-he!?Super je,da smo si vzeli čas za nastavitev merkov na replikah in probali kam vsa zadeva nese.Dejansko lahko na par metrov zgrešiš zadevo,ki se ti jo zdi nemogoče zgrešiti.Ob vseh vajah in tarčah so mi bili najboljši barvni liki z številkami,saj so me spominjali na dolge urice pri šolski socijologinji...ha-ha.Fina zadeva uglavnem,pa komaj čakam nadaljevanje.Hvala Žunetu in Lucu za koristne nasvete,pa vsem ostalim za dobro družbo!
Se strinjam z Lemmyjem. Zelo kul trening in prava zimska popestritev. Odlično se mi je zdelo, da smo dobili strokovno podporo pri nastavitvah in nekaj bistvenih nasvetov in idej. Dobro se mi zdi tudi, da sedaj končno vem kam mi točno nese puška in kako morajo biti nastavljeni merki, da bom dejansko kaj zadel. Pod črto... ne vem, če ne bo moj favorite medic gun postala mala PDWjka. Huda, huda... Cost/benefit ratio gre v neskončnost.
+ čisto vsi elementi treninga (congrats Luc+Žune!) + zakon napad+obramba - una luknja je kr kul teren + MP5 PDW Galaxy - + huda špikana pleska pri Čuku
- pogrešal sem par legijcev
_________________ LdU#6: Naloga je sveta in jo izvršuješ do konca za vsako ceno
Posted: Tue Mar 09, 2010 13:36 Post subject:
Doober in koristen trening. Kar nekaj stvari sem se naučil. Tudi vreme smo videli v vseh odblikah (mraz, burja, sneg, sonce...). Komaj čakam naslednji teden.
Super trening, zahvale Žunetu in Lucu, se priporočamo za še.
V prihodnje bi malce optimirali timing... manj razlagat, manj se trudit priti do vsakega malega človeka... pa več drilat.
Opazil sem, da imajo naslednji FRji obup od gunov: Cherpy, Rozi, Dice, Saint
Dejte si to porihtat.
_________________ Brujo - most highest, the fearless, the exalted, the brave, the held-high-in-esteem, the supreme, the delight of all cognoscenti, the great grandiose dictator for life
Joined: Nov 23, 2002 Posts: 4584 Location: Grosuplje, Slovenija
Posted: Tue Mar 09, 2010 14:36 Post subject:
luštno je blo, puška je umerjena in dela ok, prenos iz leve v desno roko z M16 ni glih mačji kašelj , tarče trikotnik 3 in podobno so mi bile najbolj zanimive.
na HD kameri imam kar nekaj zanimivega in smešnega materiala, upam da bo dobolj časa da vam to tudi predstavim v kakem soon to be videu.
D
Jap - končno trening kot sem si ga želela že nekaj časa. Do sedaj še nisem imela prilike, da bi si merke res tako natančno nastavila, kot se da to narediti z tarčo. Drevo in tarča pač nista primerljiva... V glavnem , kot očitno večini so bile tudi meni barva, št, oblika kombinacije zakon. Za bodoče bi lahko šli še na "vijolčna" (pol morš pa pomislt kao se barve zmešajo da dobiš vijolčno)... just kidding... Udeležba je bila kar številčna, kar me veseli, sem pa tudi jaz pogrešala par obrazov, ki bi jim tak trening res "nucal". V glavnem vse pohvale obema drillerjema seveda in komaj čakam na advanced varjanto streljanja tarč (if... someday...).
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum